7 olcsó otthoni ruha

Amiket később is tudunk majd hordani!

A koronavírus terjedését lassítva sokan önkéntes karanténba vonultak. Van, aki tud HomeOfficeban dolgozni, és vannak, akik kényszerszabadságon vannak otthon a gyerek(ek)kel. Akár dolgozol, akár a családot igazítod, fontos, hogy kényelmes ruha legyen rajtad. Na de vajon a kényelem mennyire mehet a divat rovására?

Szerencsére nem kell megalkudnunk, mostanra egyre több üzlet árusít nagy méreteket is, és akár online is rendelhetünk! Ez utóbbi most különösen fontos, egyrészt az online rendeléssel megmenekülünk a mászkálástól, segítjük a járvány terjedésének a lassítását, másrészt ha megtehetjük, és nem a tartalékainkat éljük fel, akkor a vásárlással segíthetjük a gazdaságot is. Ha a kereskedő tud forgalmat generálni, akkor az alkalmazottainak fizetést is tud adni. Az alkalmazottak pedig nyugodtabbak lehetnek, hogy biztos a megélhetésük, még ilyenkor is!

És hogy miért az olcsóságot emeltük ki a ruháknál? Mert azt is fontosnak tartjuk, hogy ilyen bizonytalan időben senki ne ürítse ki teljesen a pénztárcáját!

Jöjjenek is a ruhák!

 

1. Smaragdzöld kötött pulcsi

Otthon farmerrel, leggings-szel is hordhatjuk, későbbiekben pedig tökéletes lesz a hűvösebb napokon akár szoknyával is!
Alapanyaga akril, denevérujjú fazonnal.

56/58as méretben találtuk a bonprixnél

 

 

 

 2. "Év színe kék" rövid ujjú pulcsi

Az alma alkatúaknak szoktam javasolni, nyugodtan nézelődjenek a kismamaruhák között, akár a nadrágok, akár a felsők között is lehet nagyon jókat találni. Ez a pulcsi is ilyen, engem mégsem a fazonjával, hanem a színével bűvölt el!

Anyaga 50%pamut, 50% akril

44-54es méretben találtuk a bonprixnél

 

 

3. Pólóruha

Akár póló helyett, akár önmagában ruhaként tökéletes viselet otthonra. Egy csinosabb övvel, elegánsabb cipővel a későbbiekben is nyugodtan hordhatjuk majd!

Anyaga 50%pamut, 50%viszkóz

44-58as méretben találtuk a bonprixnél

 

 

 

4. Bő ujjú felső

Olyan, mint egy póló, de annál sokkal csinosabb! Viszkóz-pamut anyaga most is,és a nyári melegben is kellemes viselet!
Világoskékben, szürkésben és fehérben találtuk meg a Next kínálatában, 40-54es méretekben. A fehér és a világoskék kb 5000.-, a geometrikus mintás kicsit többe kerül, de azt gondolom, megéri az árát!

 

  

 

 

5. Legging

Jártál már úgy, hogy a kedvenc legginged épp mosásban volt, és nem tudtad felvenni? Akkor vegyél egy helyett kettőt ;)

A H&Mnél találtuk ezt a kétdarabos szettet, L-4XL méretben kapható. Anyaga: Pamut 50%, Viszkóz 46%, Elasztán 4%

 

 

 

 6. Melegítőruha

Ha kicsit fázósabb az ember lánya, akkor nagyon jól jön egy olyan felső, ami kellően hosszú ahhoz, hogy a fenekünk alá tudjuk simítani, ha leülünk. A pulcsiruha pont ilyen! Hűvösebb időben vastag harisnyával, bakanccsal is hordhatjuk, és jól mutat edzőcipővel és leggingel is!

Anyagösszetétel: 55% pamut, 5% elasztán, 40% poliészter

44-54es méretben, málnaszínűben és zsályazöldben találtuk meg a Bonprixnél

 

7. Szövetnadrág

 

Gumis derekával tökéletes arra is, hogy a gép előtt ülj benne, de akkor is helyt áll, ha egy (vagy több) mozgékony csemete után kell kommandóznod!

Anyaga 98% pamut, 2% elasztán

Bonprixnél találtuk, fekete, szürke és sötétkék színekben, 38-56os méretben.

 

 

 

 

A cikk nem fizetett hirdetés, a gyűjtésben szereplő ruhákat fénykép alapján válogattam a netről, saját vásárlási tapasztalataimból merítve! Remélem nektek is hasznos lesz, hogy ezt az időszakot kényelmesen, mégis csinosan tölthessétek!
Ha van valakinek egyéb beszerzési helyre ötlete, azt is várjuk!

 

Kriszta